Dobrodošli na sajt agencije “Beoselidbe”, agencije koja se stara o Vašem bezbrižnom preseljenju.

Osnov naseg uspešnog poslovanja čini tim uigranih radnika osposobljenih za selidbe da na adekvatan način zaštite, prenesu, a po potrebi demontiraju i montiraju sve Vaše stvari koje iz bilo kog razloga morate preneti od tačke A do tačke B.

Bilo da je u pitanju selidba Vašeg stana ili poslovnog prostora, možete u potpunosti da se oslonite na nas i naše ljude, jer nas odlikuju brzina, spretnost a pre svega veliko iskustvo stečeno u dugogodišnjem radu na poslovima selidbi stambenog i poslovnog prostora.

Pored toga selidbe obavljamo uz visok nivo pedantnosti i profesionalizma sto uz korektno i kulturno ophođenje sa klijentima cini da zadovoljstvo obavljenom selidbom bude obostrano.

Naš vozni park cine vozila specijalno opremljena za selidbe čime obezbeđujemo da Vaše stvari budu maksimalno zasticene i sigurne tokom transporta. Izmedju ostalog, posedujemo vozila za kombi prevoz i kamione sa rampom namenjena za utovar i prevoz specijalnih tereta kao sto su kase, klaviri, TA peci, rejkovi i slicno.

Agencija Beo selidbe Vam stoji na raspolaganju 24 casa dnevno, 365 dana u godini tako da nas mozete pozvati u bilo koje doba a mi cemu u najkracem mogucem roku odgovoriti na sve Vase potrebe po pitanju selidbe. Jer upravo Vase kao i zadovoljstvo brojnih klijenata sa kojima smo vec saradjivali cini kljuc naseg uspeha i moto naseg poslovanja.

A kao što i sami znate, ništa nema veću vrednost u poslu od preporuke zadovoljnih klijenata.

U cilju Vašeg potpunog zadovoljstva i sigurnosti dajemo Vam garanciju za selidbu da cemo u slucaju stete, a napominjemo da je verovatnoca nastanka iste MINIMALNA, uraditi procenu njene visine i odmah izvrsiti nadoknadu-obestecenje. Jos jednom napominjemo da je verovatnoca nastanka stete minimalna.

Nasa agencija Vam nudi profesionalnu, efektivnu i efikasnu uslugu selidbe stambenog i poslovnog prostora, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Za selidbu stambenog ili poslovnog prostora do 100m2, okvirnu cenu selidbe mozete dobiti putem e mail-a a na osnovu upitnika koji mozete popuniti na nasem sajtu.

Ako je u pitanju selidba veceg obima, nas agent ce doci na Vasu adresu i izvrsiti procenu obima posla sto Vas ne obavezuje da nas i angazujete za obavljanje istog.

Ukoliko se ipak odlucite za nas, utvrdicemo datum selidbe koji Vama odgovara pri cemu ne morate razmisljati o tome kakve ce biti vremenske prilike jer za nas tim to ne predstavlja problem. Mi smo tu da Vam u svim uslovima pruzimo maksimalnu uslugu sto se tice efikasnog preseljenja Vaseg stambenog ili poslovnog prostora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *