Međunarodne selidbe

Agencija Beo Selidbe se svojim višegodišnjim radom i iskustvom pozicionirala kao jedna od vodećih agencija za međunarodne selidbe. Tu smo da Vam pomognemo da proces Vaše selidbe prođe bez problema i u najkraćem roku.

Besplatna procena

14 + 14 =

Šta nudimo

Bez obzira da li je u pitanju selidba iz inostranstva ka Srbiji ili iz Srbije u inostranstvo, privremeni rad ili trajno iseljenje, stojimo Vam na raspolaganju. Za razliku od selidbe u Beogradu gde se stvari prenose iz jednog dela grada u drugi, međunarodne selidbe zahtevaju ispravna vozila i vozače koji treba vaše stvari da otpreme hiljadama kilometara daleko.  Za selidbe u inostranstvo treba imati tehnički ispravna vozila, potrebno je poznavanje carinskih propisa i sređivanje neophodne dokumentacije prilikom prelaska granice. Pored toga, sam proces selidbe, naročito u drugu zemlju, zna biti naporan i dugotrajan. Zato naša agencija pruža kompletnu uslugu selidbe po sistemu ključ u ruke sa sređivanjem sve neophodne prateće dokumentacije kako bi Vam olakšali i omogućili da što pre završite selidbu. Zavisno od zemlje do zemlje manje više propisi su slični, ali najbolje je da sve oko međunarodne selidbe prepustite profesionalcima koji su upućeni u sve zakonske regulative.

Najčešći razlozi za selidbu u inostranstvo

Neki od najčešćih razloga za selidbu u drugu zemlju koje čujemo od naših klijenata su:

  • Dobijanje novog posla
  • Otvaranje predstavništva firme u drugim državama i širenje tržišta
  • Studiranje ili usavršavanje
  • Osnivanje porodice u drugoj državi
  • Stvaranje boljih uslova za život za sebe i svoju porodicu

Proces selidbe

Kako bi Vaša selidba prošla brzo i bezbolno, naš proces se sastoji od četiri jednostavna koraka.

Zatražite ponudu

Popunjavanjem formulara na sajtu ili pozivom, zatražite ponudu za Vašu selidbu.

h

Isplanirajte selidbu

Nakon što definišete šta je potrebno da preselite, naši iskusni radnici će Vam predložiti najefikasniji način pripreme za selidbu.

}

Priprema dokumentacije

Kako bi selidba prošla bez problema, potrebno je srediti kompletnu carinsku dokumentaciju i po potrebi uraditi osiguranje stvari. 

}

Zakažite selidbu

Poslednji korak je dogovaranje datuma selidbe. S obzirom da radimo svaki dan, odaberite datum i vreme kada Vam odgovara i prepuste našim radnicima da završe selidbu.

Razne veličine vozila

Bilo da selite mali stan ili penthaus, naša flota vozila se kreće od kombija do kamiona pružajući brzu selidbu bez obzira na količinu i veličinu stvari.

Pakovanje i zaštita

Naš tim je posebno obučen za pakovanje stvari, kako bi bili sigurni da vaše stvari budu sigurno transportovane do željene destinacije.

Garancija kvaliteta

Osnov našeg uspešnog poslovanja čini tim uigranih radnika osposobljenih da svaku vrstu selidbe odrade profesionalno, uz adekvatan način zaštite. Naša garancija su naše zadovoljne mušterije.

Zašto seliti stvari u inostranstvo?

Prilikom preseljenja u neku drugu zemlju, naši klijenti neretko odlučuju da sa sobom ponesu i stvari iz praktičnih razloga, jeftinije je poneti svoju belu tehniku nego kupovati nove stvari i započinjati život ispočetka. Pored toga, postoji i određena sentimentalna vrednost i vezanosti za stvari. Pored toga, stvari koje se ponesu, olakšavaju proces prilagođavanja novom okruženju. Ukoliko se privremeno iseljavate, na kraći ili duži rok, kod nas možete i skladištiti višak stvari koje ne želite da bacite i koje će Vam biti potrebne po povratku iz inostranstva.

Brza i efikasna MeĐUNARODNA selidba

Selidbe u inostranstvo uz našu pomoć započinju procenom obima posla i dobrom organizacijom, koja je presudna za uspešno obavljen posao.

Priprema za selidbu

Po formiranju ponude za Vas, određujemo datum i vreme selidbe koje Vama najviše odgovara.

R

Nastojimo da prilikom svog rada Vas oslobodimo svih poteškoća, odnosno da maksimalno umanjimo Vašu angažovanost, preuzimajući na sebe kompletan proces selidbe Vašeg stambenog prostora.

R

Uz našu stručnu pomoć, moguće je preseljenje u bilo koju državu u Evropi.

R

Naša misija je da Vam pojednostavimo selidbu, učinimo je lakom i efikasnom.

Iskustva korisnika

Naše mušterije najbolje oslikavaju naš rad. Ovo su samo neki od utisaka naših klijenata.

Imao sam nekoliko selidbi u svom životu koje su predstavljale veliki stres za mene i moju porodicu ali je sve prošlo u najboljem redu zahvaljujući ovim divnim i ljubaznim momcima. Najbolji su, preporučujem ih svima!

Bojan

Stvarno pravi profesionalci!!! Sve zapakovano, zaštićeno i brzo preseljeno. Preporučio bih ih svima!!!

Slobodan

Do sada sam se selio nekoliko puta, ali uigraniju ekipu nisam video. Efikasno odrađeno, bez oštećenja, i cena više nego korektna. Toplo preporučujem!

Miloš

01 Pakovanje i zaštita

Naš tim profesionalnih, odgovornih i iznad svega pouzdanih radnika, sa dugogodišnjim iskustvom će pre svake selidbe, zaštititi Vaš nameštaj, odgovarajućom i veoma kvalitetnom zaštitinom opremom, kao što je puc puc i streč folija. Takođe ukoliko je potrebno odraditi demontažu, a naknadno i montažu krupnih komada nameštaja, sa velikim zadovoljstvom ćemo Vam i tu izaći u susret. Naši pakeri će sve Vaše stvari sa najvećom mogućom pažnjom uredno spakovati u odgovarajuću čvrstu ambalažu i iste odložiti u kamion, a zatim se postarati da iste stignu na ciljnu adresu bez ikakvih oštećenja. Naš cilj je da svojim angažovanjem zaslužimo i ujedno opravdamo Vaše poverenje. Prevoz Vaših stvari poveren je našim profesionalnim vozačima, koji uz najviši vid pažnje i kontrole na putu brinu o Vašim stvarima tokom transporta.

02 Utovar, prevoz i istovar stvari

Pre same selidbe, naš tim će vam pomoći da sredite kompletnu carinsku dokumentaiciju koja je potrebna za samu selidbu u inostranstvo kao i da osiguranje robe u toku selidbe. Po završetku, sve Vaše stvari ćemo utovariti i prevesti na Vašu sledeću adresu. Naša vozila imaju i putnički deo, tako da možete da putujete sa nama ukoliko je to potrebno.

03 Završni detalji

Na kraju svake selidbe stana, Vaš prostor ostavljamo čistim i urednim, tako da će Vam biti mnogo lakše da Vaš novi dom pretvorite u prijatno mesto za život. Spremno prihvatamo svakoga dana nove izazove koje stavljate pred nas, ponosni na činjenicu da svoj deo posla radimo besprekorno.

Agencija Beo Selidbe brine o bezbednosti i zaštiti Vašeg nameštaja i apsolutno Vam garantujemo da će isti biti isporučen na zadatu adresu, u dogovorenom roku, u što je najvažnije njegovom prvobitnom stanju. Posedujemo tehnički ispravan vozni park, koji odgovara svetskim standardima, zahvaljujući kom su stvari koje prevozimo sigurne od bilo kakvog oštećenja.

Selidbe za Nemačku

Selidbe za Austriju

Selidbe za Švajcarsku

Selidbe za Norvešku

Selidbe za Holandiju

Selidbe za Crnu Goru

Kontakt

(061) 720-6080
office@beo-selidbe.co.rs

Radno vreme

24/7

Adresa

Mošorska 10
Beograd

Kontaktirajte nas