Međunarodne selidbe

Pariz, Njujork, London ili bilo koji drugi grad ili mesto u koje se selite sa nama če biti bliže i mi ćemo Vam omogućiti da Vaše stvari tamo stignu brzo i bezbedno. Naša agencija za selidbe sem organizacije selidbe u Srbiji poznata je i po dobroj organizaciji selidbi u inostranstvo odnosno međunarodne selidbe.

Bez obzira da li je u pitanju selidba iz inostranstva ka Srbiji ili iz Srbije ka inostranstvu, privremeni rad ili trajno iseljenje, stojimo Vam na raspolaganju. Za razliku od selidbe u Beogradu gde se stvari prenose iz jednog dela grada u drugi, međunarodne selidbe zahtevaju ispravna vozila i vozače koji treba vaše stvari da otpreme hiljadama kilometara daleko. Za selidbe u inostranstvo treba imati tehnički ispravna vozila, potrebno je poznavanje carinskih propisa i sređivanje neophodne dokumentacije prilikom prelaska granice. Zato naša agencija pruža kompletnu uslugu selidbe po sistemu ključ u ruke sa sređivanjem sve neophodne prateće dokumentacije. Zavisno od zemlje do zemlje manje više propisi su slični, ali najbolje je da sve oko međunarodne selidbe prepustite profesionalcima.

Takodje, ako želite da transportujete samo određene komade nameštaja iz inostranstva naša agencija Vam pruža i tu uslugu. Vaše stvari ce pre selidbe biti zaštićene puc-puc i streč folijom kao i pak kartonima od strane naših profesionalnih pakera, a krupne delove nameštaja ćemo po potrebi demontirati, zaštititi sve delove i na kraju svaki komad nameštaja čitko obeležiti.

Ne zaboravite na pogodnost da osim prevoza stvari Vam nudimo i sređivanje kompletne carinske dokumentacije kao i osiguranje robe u toku selidbe. U zavisnosti od zemlje u koju ili iz koje se selite možete pogledati detalje na stranicama za selidbe iz različitih zemalja.

Najčešće su to:

Besplatna procena i osiguranje.