Selidbe za Crnu Goru i Bosnu

Posle ostvarenog velikog uspeha na domaćem tržištu, agencija Beo Selidbe Vas sa zadovoljstvom obaveštava da je proširila svoje poslovanje i na zemlje u regionu. Naime, pored selidbi i transporta u Beogradu i širom Srbije, organizujemo i međunarodne selidbe i prevoz robe u Crnu Goru, kao i Bosnu i Hercegovinu. Nastavljajući sa pružanjem kvalitetnih i profesionalnih usluga, predstavljamo Vašeg pouzdanog partnera za transport najrazličitije palete robe i stvari, u manjim ili većim količinama na pomenutim relacijama.

Uz našu sveobuhvatnu pomoć selidba koju ste planirali biće obavljenja bez stresa i nepotrebnog nerviranja. Zahvaljujući našem načinu rada, odnosno dobroj organizaciji pruža Vam se mogućnost selidbe i transporta do Crne Gore i BiH, u najkraćem mogućem roku, na obostrano zadovoljstvo. Po dogovoru sa Vama pomenute poslove obavljamo po principu „ključ u ruke“ vršeći pri tom zaštitu i pakovanje Vaših stvari, demontažu nameštaja, utovar stvari, prevoz transportnim vozilima, istovar i montažu nameštaja.

Takođe tu smo za Vas ukoliko želite selidbu po principu „od vrata do vrata, odnosno ako želite sami da pripremite Vaš nameštaj i stvari za selidbu, koje će naš tim po dogovoru preuzeti i sigurno prevesti na novu adresu. U bilo kom obliku da odaberete naše usluge, budite uvereni da ćemo odgovorno pristupiti njihovom izvršenju i omogućiti Vam selidbu i transport iz Srbije ka Crnoj Gori ili Bosni, kao i obratno, u najkraćem vremenskom periodu.

Tokom transporta brinemo o tome da sve Vaše stvari budu maksimalno obezbeđene kako ne bi došlo do eventualnih oštećenja ili gubljenja istih. Naši pouzdani vozači, iza kojih je višegodišnji rad zaduženi su za prevoz i selidbe kako na teritoriji Srbije, tako i do Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Njihovo iskustvo na polju dugih vožnji čak i kada su zahtevniji putevi u pitanju, omogućuje nam da Vam garantujemo za sigurnost stvari koje prevoze do dogovorene lokacije.

Pribavljanje neophodnih dozvola i obavljanje carinskih procedura zna da bude veoma zamorno i dugotrajno, ukoliko nemate iskustva na ovom polju. Pored standardnih usluga koje možemo da Vam pružimo a vezane su za selidbe i transport, obezbedićemo Vam i svu neophodnu papirologiju za nesmetan prelazak graničnih prelaza. Nezavisno od toga da li je reč o prevozu robe kamionom ili kombi vozilom, pobrinućemo se da bez većih zadržavanja na putu, Vaša selidba za Crnu Goru ili Bosnu, bude brza i efikasna.

Agencija Beo Selidbe specijalizovana je i za prevoz teških stvari i tereta na pomenutim destinacijama, kao što su kase, klaviri, rashladne vitrine, pica peći, TA peći ili neke posebne mašine, kao i specijalnih tereta poput umetničkih slika za koje su potrebni posebni papiri. Stojimo Vam na raspolaganju 24h, 7 dana u nedelji, tokom čitave godine bilo da je u pitanju selidba stambenog ili poslovnog prostora u Crnu Goru ili Bosnu. Posvećeni smo tome da Vam kao našim cenjenim klijentima obezbedimo najbolju uslugu, po konkurentnoj ceni na tržištu, bez obzira na specifičnost Vaših zahteva.

Takođe ukoliko je pre transporta, izvesnu količinu robe potrebno skladištiti na određeno vreme, možemo i na ovom polju da Vam izađemo u susret i ponudimo Vam svoje usluge. Posebne pogodnosti nudimo firmama i klijentima koji se odluče za redovni prevoz robe na relaciji Beograd – Crna Gora, kao i Beograd – Bosna i Hercegovina. naš način rada prepoznatljiv je po sigurnosti koju Vam možemo pružiti, pouzdanosti, ljubaznosti, odgovornosti i poštovanju svih dogovora sa Vama.

  • besplatna procena selidbe i transporta
  • zaštita, pakovanje, demontaža i montaža stvari, utovar i istovar
  • prevoz kombi vozilima i kamionima
  • selidbe stanova, kuća, kancelarija, firmi, vikendica
  • prevoz specijalnih tereta
  • skladištenje stvari na određeno vreme
  • nabavljanje neophodne dokumentacije za prelaz graničnih prelaza