Planirana selidba stambenog ili poslovnog prostora, zahteva pored prevoza stvari i prethodnu demontažu istih. Naime, najveći broj stvari odnosno nameštaja u Vašem domu ili kancelariji sastoji se iz više sitnijih ili krpunijih delova koji u sklopljenom obliku vrlo često, ne mogu napustiti prostorije u kojima se nalaze. Rastavljanje i sastavljanje ormara, kreveta ili nekog drugog nameštaja, ponekad je zaista zahtevno, naročito ukoliko sami niste vešti u tom poslu a pri tom nemate na koga da se oslonite i poverite mu isti.

Ako Vas brinu krupni delovi nameštaja kao što su plakari, ormari, američki plakari, regali, kuhinje, francuski ležajevi, bračni kreveti, ugaone garniture, dečiji kreveti na sprat, dvosedi, trosedi ili tome slično, koji fizički ne mogu u jednom komadu izaći iz Vašeg stana, naša agencija Beo Selidbe je tu da Vam pomogne i preuzme na sebe poslove demontaže istih. Nameštaj velikog gabarita i težine, komplikovan za demontažu, a samim tim i prenošenje do nove lokacije i naknadnu montažu, uz našu pomoć postaje prava sitnica.

Naša ekipa, profesionalnih radnika izaći će Vam u susret i Vašu selidbu učiniti brzom i lakom. Osposobljeni radnici, sa dugogodišnjim iskustvom izvršiće demontažu i ponovnu montažu svih delova Vašeg nameštaja iz stana ili kancelarije, što će Vam znatno uštedeti dragoceno vreme i trud. Tokom godina našeg rada dolazili smo u dodir sa najrazličitijim vrstama nameštaja, bilo da se radi o klasičnom, modernom ili starinskom nameštaju. Ističemo da smo prilikom demontaže i montaže antikviteta posebno pažljivi, kako isti ne bi pretrpeli bilo kakva oštećenja.

Budući da smatramo da je usluga demontaže odnosno montaže nameštaja sastavni deo svake selidbe, neće nam biti problem da se posvetimo ovom poslu i izvršimo kompletno rastavljanje i naknadno sastavljanje svih delova nameštaja u Vašem stanu, kući ili kancelariji. Vaš kompletan inventar učinićemo mogućim za lak i brz transport do željene lokacije bilo da se selidba odigrava u Beogradu, nekom od gradova širom Srbije, zemljama u regionu ili je planirana za neki od svetskih metropola.

Svojom sveobuhvatnom pomoću, nastojimo da Vam olakšamo selidbu koju ste isplanirali, a uz profesionalnu demontažu i montažu, pomenuti problem biće uspešno prevaziđen. Međutim ako pak posedujete stilski nameštaj ili neku drugu vrstu nameštaja koji za Vas ima veliku vrednost i ne želite da narušite njegov izgled i funkcionalnost rasklapanjem i ponovnim sklapanjem, možemo i u ovom slučaju da Vam izađemo u susret. Posedujemo specijalno konstruisanu opremu pomoću koje takve komade nameštaja možemo bezbedno spustiti preko oboda Vaše terase, čak i kada su u pitanju drugi ili treći sprat.

Iskustvo odnosno rad na velikom broju selidbi pokazao nam je da su zapravo demontaža i montaža najosetljiviji deo svake i da ukoliko se ne obave sa velikim pažnjom, nameštaj kojim se rukuje može biti trajno oštećen ili nefunkcionalan ako dođe do gubljenja njegovih pojedinih delova. Naša ekipa je specijalizovana za ovu vrstu usluge, pri čemu se maksimalno trudi da ispoštuje sve dogovore sa Vama i da stvari koje demontira i montira zadrži u njihovom najboljem stanju. Efikasnost, stručnost i dobro poznavanje najvažnijih karakteristika inventara koji u najvećem broju slučajeva ispunjava jedan moderan dom ili kancelarijski prostor, čini nas Vašim najboljim izborom prilikom selidbe.

Činjenica je da demontaža i montaža nameštaja predstavljaju bitan segment svake selidbe, a mi se trudimo da u nama prepoznate sposobne i odgovorne ljude, koji će pokloniti veliki značaj svim etapama rasklapanja i sklapanja celokupnog enterijera u Vašem domu. Vaš nameštaj će biti u sigurnim rukama, ukoliko se opredelite za naše usluge, što možemo da Vam garantujemo bogatim iskustvom na ovom polju i konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika demontaže i montaže ormara, plakara, kuhinja, kreveta i kancelarijskog nameštaja