Zaštita nameštaja

Selidbe stambenog ili poslovnog objekta podrazumevaju prenošenje manje ili veće količine stvari sa jedne lokacije na drugu, što vrlo često predstavlja zahtevan posao. Naime, kako bi isto bilo moguće, neophodno je prethodno zaštititi sav nameštaj namenjen za selidbu, usled čega se posebna pažnja mora obratiti na lomljive stvari i osetljiv nameštaj. Zaštita nameštaja je veoma važan deo posla, koji ako se ne odradi profesionalno može imati velike posledice po stvari koje su namenjene za preseljenje. Iznošenje nameštaja iz stana, preko hodnika, stepeništa i sve do vozila za transport, kao i utovar stvari, može oštetiti isti, ukoliko on nije propisano zaštićen.

Zaštita nameštaja

Adekvatna zaštita kompletnog enterijera ključni je faktor u postupku preseljenja, jer naime od iste zavisi izgled nameštaja nakon selidbe. Ogrebotine na nameštaju, fleke i tragovi nastali usled iznošenja, transporta i unošenja nameštaja u nov prostor, neprihvatljivi su i moraju biti svedeni na minimum. Bilo da su u pitanju manji ili krupniji artikli, važno je da ništa ne prepustite slučaju i svaki pojedinačni deo nameštaja, posuđa i drugog pokućanstva obezbedite materijalom specijalno namenjenim za tu svrhu, koji će iste učiniti jednostavnim za transport. Tek kada su sve Vaše stvari savršeno zaštićene, stres nastao usled procesa selidbe može da nestane a ona sama može da započne.

Kada je u pitanju lomljiv i osetljiv nameštaj, kao što su staklene vitrine, stolovi, komode, kožne garniture i slični artikli, agencija Beo Selidbe je u mogućnosti da Vam ponudi zaštitu istih kvalitetnim materijalom u vidu streč i puc puc folija ili pak papira. U našoj galeriji možete videti kako to izgleda na primeru jedne stilske vitrine. Naš tim je do danas imao iskustva sa izuzetno velikim brojem selidbi a samim tim i zaštite i pakovanja nameštaja u zemlji i inostranstvu, jednako u stambenim i poslovnim prostorijama, što isti čini Vašim najboljim izborom ukoliko ste planirali preseljenje.

Zaštita od prašine i vlage

Naime, streč folija koju koristimo, u najvećem broju slučajeva namenjena je za zaštitu pokućanstva od prašine. Selidba iz jednog u drugi stan, neminovno podiže prašinu, koja samo predstavlja dodatni posao, vlasniku nameštaja, ukoliko se isti prethodno ne zaštiti streč folijom. Takođe ako ste se odlučili za renoviranje stana, najbolji način da sačuvate Vaš nameštaj bilo da isti ostaje u njemu ili biva prebačen u prostor za privremeno skladištenje, jeste upotreba streč folije. Pored toga, ova vrsta zaštite će poslužiti i kao dobar način da Vaš nameštaj ostane suv, ukoliko dođe do nepredviđenih padavina u toku selidbe.

Sav Vaš nameštaj, oprema, mašine i druge stvari namenjene za selidbu uz našu pomoć i najbolju zaštitu, stići će bezbedno na Vama željenu adresu. Pobrinućemo se da sve što Vam je od dragocene vrednosti bude sigurno prilikom svih segmenata selidbe. Koristeći brojne vidove zaštite, PVC, puc puc i streč, kao i sunđere, stiropor, karton i kutije različitih dimenzija podići ćemo na najviši nivo bezbednost Vaših stvari. Naša misija je da opravdamo svojim radom poverenje koje ste nam ukazali, brinući o Vašim stvarima i ništa ne prepuštajući slučaju. Vaše zadovoljstvo našim uslugama predstavlja našu najbolju motivaciju za daljim radom.

Budući da za transport Vaših stvari koristimo vozila sa tapaciranom unutrašnjošću, kamione i kombije, sigurnost istih je još viša i pored prethodne zaštite odgovarajućom ambalažom i materijalom. Nema potrebe da delove Vašeg nameštaja izlažete riziku od oštećenja, kao ni sveže okrečene zidove u Vašem novom stanu, jer naš tim je tu da Vam pomogne oko kompletne zaštite Vašeg nameštaja bilo da je reč o sitnim stvarima, velikim teškim komadima, specijalnom teretu, klavirima, kasama ili antikvitetima.

Takođe ono što je veoma važno jeste da zaštita nameštaja prepuštena iskusnim ljudima, skraćuje znatno Vaše angažovanje i daje Vam prostora da se posvetite drugim važnim stvarima. Ušteda vremena sa jedne strane i novca sa druge, jer će Vas naše usluge mnogo manje koštati od kupovine novog nameštaja ili popravke starog ukoliko isti pretrpi veća oštećenja jer nije bio adekvatno zaštićen. Brzina, efikasnost, dobra organizovanost i spremnost da ispoštujemo sve dogovore sa Vama vezane za zaštitu Vašeg nameštaja, čine našu agenciju Beo Selidbe neizostavnim delom uspešne selidbe.