Selidbe stanova

Vršimo selidbe stanova i kuća po principu ključ u ruke ili od vrata do vrata. Pored besplatne procene i povoljne cene naš tim je spreman da odgovori na sve vaše zahteve. Raspolažemo vozilima različitih veličina. Vaše je samo da nas pozovete.

Akcija!
Uz svaku selidbu gratis 10 kutija za pakovanje.

Besplatna procena

10 + 11 =

Šta nudimo

Kako bi Vaša selidba protekla bez imalo briga, naše usluge su posebno dizajnirane kako bi uklonile bilo kakvu mogućnost za oštećenje nameštaja a naš uigran tim je tu da proces selidbe bude što kraći i bezbolniji.

Razne veličine vozila

Bilo da selite mali stan ili penthaus, naša flota vozila se kreće od kombija do kamiona pružajući brzu selidbu bez obzira na količinu i veličinu stvari.

Pakovanje i zaštita

Naš tim je posebno obučen za pakovanje stvari, kako bi bili sigurni da vaše stvari budu sigurno transportovane do željene destinacije.

Garancija kvaliteta

Osnov našeg uspešnog poslovanja čini tim uigranih radnika osposobljenih da svaku vrstu selidbe odrade profesionalno, uz adekvatan način zaštite. Naša garancija su naše zadovoljne mušterije.

Proces selidbe

Kako bi Vaša selidba prošla brzo i bezbolno, naš proces se sastoji od tri jednostavna koraka..

Zatražite ponudu

Popunjavanjem formulara na sajtu ili pozivom, zatražite ponudu za Vašu selidbu.

h

Isplanirajte selidbu

Nakon što definišete šta je potrebno da preselite, naši iskusni radnici će Vam predložiti najefikasniji način pripreme za selidbu.

}

Zakažite selidbu

Poslednji korak je dogovaranje datuma selidbe. S obzirom da radimo svaki dan, odaberite datum i vreme kada Vam odgovara i prepuste našim radnicima da završe selidbu.

Selidbe stanova

Selidbe stanova čine najobimniji deo našeg posla, kom smo posvetili našu najveću pažnju. Shodno tome naša agencija Beo Selidbe, može da se pohvali bogatim iskustvom na ovom polju, koje predstavlja našu ličnu kartu. Naime, na jednom mestu nudimo Vam kompletnu uslugu selidbe stanova, po veoma povoljnim uslovima uz maksimalno poštovanje svih dogovora sa Vama. Izuzetno velik broj zadovoljnih klijenata, sa kojima smo uspešno sarađivali tokom proteklih godina a koji srdačno preporučuju naše usluge, dokaz su kvaliteta naših usluga, naša najveća motivacija za daljim radom i ujedno naša najbolja reklama.

 

Brza i efikasna selidba stanova

Selidbe stanova uz našu pomoć započinju procenom obima posla i dobrom organizacijom, koja je presudna za uspešno obavljen posao.

Priprema za selidbu

Po formiranju ponude za Vas, određujemo datum i vreme selidbe koje Vama najviše odgovara.

R

Nastojimo da prilikom svog rada Vas oslobodimo svih poteškoća, odnosno da maksimalno umanjimo Vašu angažovanost, preuzimajući na sebe kompletan proces selidbe Vašeg stambenog prostora.

R

Uz našu stručnu pomoć, moguće je preseljenje Vašeg stana u bilo koji deo Beograda, širom Srbije ali i u inostranstvu.

R

Naša misija je da Vam pojednostavimo selidbu, učinimo je lakom i efikasnom.

Iskustva korisnika

Naše mušterije najbolje oslikavaju naš rad. Ovo su samo neki od utisaka naših klijenata.

Imao sam nekoliko selidbi u svom životu koje su predstavljale veliki stres za mene i moju porodicu ali je sve prošlo u najboljem redu zahvaljujući ovim divnim i ljubaznim momcima. Najbolji su, preporučujem ih svima!

Bojan

Stvarno pravi profesionalci!!! Sve zapakovano, zaštićeno i brzo preseljeno. Preporučio bih ih svima!!!

Slobodan

Do sada sam se selio nekoliko puta, ali uigraniju ekipu nisam video. Efikasno odrađeno, bez oštećenja, i cena više nego korektna. Toplo preporučujem!

Miloš

01 Pakovanje i zaštita

Naš tim profesionalnih, odgovornih i iznad svega pouzdanih radnika, sa dugogodišnjim iskustvom će pre svake selidbe stanova, zaštititi Vaš nameštaj, odgovarajućom i veoma kvalitetnom zaštitinom opremom, kao što je puc puc i streč folija. Takođe ukoliko je potrebno odraditi demontažu, a naknadno i montažu krupnih komada nameštaja, sa velikim zadovoljstvom ćemo Vam i tu izaći u susret. Naši pakeri će sve Vaše stvari sa najvećom mogućom pažnjom uredno spakovati u odgovarajuću čvrstu ambalažu i iste odložiti u kamion, a zatim se postarati da iste stignu na ciljnu adresu bez ikakvih oštećenja. Naš cilj je da svojim angažovanjem zaslužimo i ujedno opravdamo Vaše poverenje. Prevoz Vaših stvari poveren je našim profesionalnim vozačima, koji uz najviši vid pažnje i kontrole na putu brinu o Vašim stvarima tokom transporta.

02 Utovar, prevoz i istovar stvari

Prilikom dolaska na istovarno mesto naš tim predviđen za utovar i istovar stvari, će unositi Vaš nameštaj u nov prostor i raspoređivati ga u skladu sa Vašim instrukcijama i po Vašoj želji. Sa druge strane, tim zadužen za montažu, će montirati komade nameštaja koji su zbog transporta i prenosa prethodno bili demontirani. Strpljenje, ažurnost i sveobuhvatna pomoć pri svakom koraku, ono su što Vam nudimo prilikom selidbe stanova. Našem timu činjenica da se Vaš stan nalazi na petom ili šestom spratu bez lifta ne predstvalja problem, kao ni to da određene stvari koje posedujete ne mogu stati u lift novog stambenog objekta u koji se doseljavate. Snalažljivost i dobra obuka koju su prošli svi naši članovi, pomažu nam da fukncionišemo kao jedan i ispratimo uspešno i najzahtevnije selidbe.

03 Završni detalji

Na kraju svake selidbe stana, Vaš prostor ostavljamo čistim i urednim, tako da će Vam biti mnogo lakše da Vaš novi dom pretvorite u prijatno mesto za život. Spremno prihvatamo svakoga dana nove izazove koje stavljate pred nas, ponosni na činjenicu da svoj deo posla radimo besprekorno.

Agencija Beo Selidbe brine o bezbednosti i zaštiti Vašeg nameštaja i apsolutno Vam garantujemo da će isti biti isporučen na zadatu adresu, u dogovorenom roku, u što je najvažnije njegovom prvobitnom stanju. Posedujemo tehnički ispravan vozni park, koji odgovara svetskim standardima, zahvaljujući kom su stvari koje prevozimo sigurne od bilo kakvog oštećenja.

Svesni činjenice da selidbe stanova veoma često predstavljaju stresan i naporan posao, nastojimo da Vam svojim radom olakšamo preseljenje i kompletan događaj pretvorimo u pozitivno iskustvo. Znamo takođe da Vam obaveze poput selidbi oduzimaju veoma često dragoceno vreme, na osnovu čega smo naš način rada prilagodili Vašim potrebama i potrudili se da sve poslove koje ste nam poverili završimo brzo, efikasno i kvalitetno. Uz našu pomoć, preseljenje više ne izgleda komplikovano i ne deluje stresno, zato nema razloga da ne iskoristite pogodnosti koje Vam nudimo. Na usluge naše agencije možete da računate sedam dana u nedelji, u bilo koje doba dana i noći, tokom cele godine.

Budite slobodni da nas kontaktirate i priuštite sebi najbolju uslugu selidbe, bez mnogo brige i razmišljanja oko pojedinosti. Otvoreni smo za sva Vaša pitanja, predloge i kritike, sa željom da poboljšamo način našeg poslovanja i budemo Vaš izbor broj jedan, kada je u pitanju agencija za selidbe stanova kojoj možete verovati.

Selidbe stanova vršimo na teritoriji opština – Zemun, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Čukarica, Stari Grad, Savski venac, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin. Kao i do svih većih gradova Srbije – Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac, Užice, Šabac, Čačak, Zrenjanin, Kikinda, Sombor, Vršac, Ruma, Inđija ali i u inostranstvu.

Kontakt

(061) 720-6080
office@beo-selidbe.co.rs

Radno vreme

24/7

Adresa

Mošorska 10
Beograd

Kontaktirajte nas