Selidbe klavira, kasa, TA peći, mašina…kao i drugih specijalnih tereta predstavljaju najteži deo posla kojim se bavimo. Naime, osetljiva, lomljiva, teška ili skupocena stvar koju je potrebno preneti sa jednog mesta na drugo, povlači sa sobom brojne probleme i predstavlja izazov za svaki tim koji se bavi selidbama. Radnici čiji je zadatak da izvrše selidbu ovog tipa moraju pored velike fizičke snage, posedovati i neophodno znanje i iskustvo, jer za razliku od iznošenja običnog nameštaja i kutija sa stvarima, efikasnost ovakve selidbe zavisi i od snalažljivosti i poznavanja performansi datih stvari.

Svi naši radnici su profesionalci u svom poslu, odnosno adekvatno su obučeni za selidbe klavira, TA peći, kasa i teških, gabaritnih mašina. Između ostalog, prilikom ovakve jedne selidbe koriste gurtne, specijalno konstruisane za lakše nošenje velikih tereta. Njihova nosivost dostiže i do 1 tone, što ih čini pogodnim za prenos veoma često zahtevnih stvari, koje bi u protivnom podrazumevale angažovanje većeg broja radnika nego što se inače koristi. Efikasnost ovakvog načina iznošenja teških stvari pokazala se u praksi, odnosno na velikom broju uspešno sprovedenih selidbi širom Beograda i Srbije.

POZOVITE NAS ZA BESPLATNU PROCENU SELIDBE

061/720-6080

Naše ekipe nisu poklekele i pred najvećim izazovima koje su klijenti postavili pred njih. Ponosni smo na činjenicu da su veoma hrabro pristupili zadacima iznošenja klavira, kasa, kasa i brojnih mašina sa petog ili nekog višeg sprata u zgradama bez liftova, kao i veštom unošenju istih u transportno vozilo. Odlična organizovanost i komunikacija među članovima našeg tima ključni su faktori našeg uspeha. Cilj nam je naime, da opravdamo svojom ažurnošću i ozbiljnošću pri radu, poverenje koje su nam klijenti poklonili.

Kada je u pitanju selidba klavira, ističemo da ovoj vrsti posla prilazimo sa velikom pažnjom i odgovornošću. Vaš klavir ćemo pre iznošenja iz stana u kom se trenutno nalazi prvo zaštititi kartonom i streč folijom kako bi njegovu bezbednost podigli na najviši nivo, a zatim ga veoma pažljivo izneti iz objekta vodeći računa o prozorima, vratima, stepeništu i ćoškovima koji nam se nađu na putu. Takođe veoma ćemo biti oprezni i pri utovaru, odnosno naknadnom istovaru klavira iz transportnog vozila, kako bi isti u neoštećenom obliku stigao na zadatu lokaciju. Svesni smo činjenice da svaki vlasnik ovog vrhunskog instrumenta sa zebnjom gleda na plan selidbe koji mu predstoji, pre svega iz razloga što i najmanje oštećenje može biti kobno za isti.

Naša misija je da selidba Vašeg klavira ne bude stresno iskustvo za Vas, već da nam sa sigurnošću poverite ovaj delikatan posao, koji ćemo se pri svim segmentima truditi da obavimo profesionalno. Takođe spremno ćemo odgovoriti na sva pitanja koja imate vezano za transport Vašeg klavira i uvažiti sve predloge koje imate u vezi selidbe istog. Budući da prevoz i selidba klavira, TA peći, kasa ili velikih mašina može biti pravi izazov u milionskom gradu kao što je Beograd, gde su saobraćajne gužve, uske ili jednosmerne ulice, radovi na putu, zgrade bez liftova i brojne druge nepredviđene situacije normalna pojava, potrebno je da ovu vrstu posla poverite ljudima koji se time svakodnevno bave i koji su vešti u improvizaciji i prevazilaženju datih prepreka.

Uz našu pomoć selidba odnosno prevoz klavira, TA peći, kasa ili mašina biće izvršena u dogovorenom vremenskom periodu, na obostrano zadovoljstvo. Ističemo da se za selidbu specijalnih tereta koriste vozila sa tapaciranom unutrašnjošću, čime je bezbednost Vaših stvari zagarantovana. Sav teret koji je neophodno dodatno obezbediti, naknadno se vezuje u samom vozilu i biva propraćen tokom transporta budnom pažnjom naših radnika. Vaše zadovoljstvo našim radom, jeste ono čemu težimo.

Kompleksan zadatak kao što je selidba klavira, TA peći, kasa ili mašina, zbog osetljivosti, velikih dimenzija, nepravilnog oblika i izuzetne težine, postaje lak i jednostavan uz usluge naše agencije Beo Selidbe. Dobro osmišljen i sproveden plan selidbe specijalnih tereta ključ je uspeha iste, a naš tim može da se osloni na dugogodišnje iskustvo i konstantno usavršavanje na ovom polju.

POZOVITE NAS ZA BESPLATNU PROCENU SELIDBE

061/720-6080