Kombi prevoz robe i stvari, odnosno popularna „mini selidba“ jeste najčešća vrsta usluge koju pružamo našim klijentima. Naime, ovakva vrsta selidbe vrši se u slučajevima kada je potrebno preseliti manju količinu stvari, manje garsonjere ili određene komade nameštaja sa jedne na drugu lokaciju u gradu. Za razliku od korišćenja vlastitog vozila, u kom morate da obarate sedišta, koristite nosač i rizikujete da pri vožnji kroz grad oštetite Vaš nameštaj, kombi prevoz Beograd je daleko efikasniji, povoljniji i lakši način da izvršite prenos željenih stvari na datu adresu.

Takođe ne retko se dešava da nemate na koga da se oslonite prilikom iznošenja, pakovanja, prevoza i unošenja određene količine stvari, jer su Vaši prijatelji i kraj najbolje volje veoma često zauzeti sopstvenim obavezama, te se nađete u vrlo nezavidnom položaju. Isto tako dešava se da ne možete da pronađete nikog Vama bliskog sa prikladnim prevoznim sredstvom, u kom će Vaše stvari bezbedno stići na datu adresu. U ovom slučaju dobro je znati da postoje ljudi obučeni za pomenute poslove, na čiju pomoć možete da računate u svakom trenutku.

Naša agencija Beo Selidbe, može da Vam ponudi uslugu kombi prevoza Beograd sa radnicima ili bez u zavisnosti od Vaših želja i potreba. Profesionalci u svom poslu, naši radnici će Vam obezbediti sveobuhvatnu pomoć prilikom pakovanja stvari, demontaže, zaštite i oblaganja istih, iznošenja iz stana, utovara i na kraju montaže na novoj lokaciji. Kao jedan od najbržih načina transporta stvari, kombi prevoz robe je najbolji način da u urbanoj sredini, štedeći jednako vreme i novac (niža je cena selidbe kombijem) prenesete manju količinu određenog tereta na željenu lokaciju.

U mogućnosti smo da za Vas organizujemo kombi prevoz Beograd bilo koje vrste robe do mesta istovara po Vašoj želji na teritoriji Beograda, odnosno svim njegovim opštinama – Zemun, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Čukarica, Stari Grad, Savski venac, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin. Takođe robu prevozimo kombijem i do svih većih gradova  Srbije – Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac, Užice, Šabac, Čačak, Zrenjanin, Kikinda, Sombor, Vršac, Ruma, Inđija ali i u inostranstvu.

Pored prevoza kombi vozilom u Beogradu i širom Srbije, međunarodni kombi prevoz je usluga koju veoma često klijenti zahtevaju od nas. Nešto zahtevniji zadatak, međunarodni transport robe kombijem, posredstvom naše agencije Beo Selidbe, postaje brz, jednostavan i učinkovit. Obzirom da su vozila koja se nalaze u našem posedu relativno nova, tehnički ispravna, redovno održavana i tapacirana, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i ovu vrstu usluge, na visokom nivou.

Za razliku od kamiona, kombi vozila preuzetu robu, sa lakoćom mogu da isporuče i na zahtevnijim lokacijama kao što su uske i teško pristupačne ulice. Ova vrsta transporta robe je daleko zahvalnije rešenje naročito u velikom gradu, kada je neophodno manje vozilo za lakše kretanje i manevrisanje usred gradskih gužvi. Mogućnost prevoza relativno velike količine stvari sa jedne strane i dobar način kretanja kroz grad i uparkiravanja na datim lokacijama,čine kombi prevoz robe najboljim izborom svih onih koji teže ka tome da dobro iskoriste svoj novac i utrošeno vreme.

Imamo veliki broj kombi vozila koja su Vam na raspolaganju 24h, 7 dana u nedelji, tokom cele godine. Njihov veliki kapacitet i prostranost omogućavaju Vam da prevezete sa jedne lokacije na drugu sve što poželite. Ne postoji vrsta tereta koji ne možemo za Vas da prevezemo na željenu adresu. Bilo da se radi o prevozu kompjuterske opreme, Vašeg pokućanstva, garderobe, manjih komada nameštaja, staklenih predmeta, slika, cveća, kućnih ljubimaca ili nekih drugih ličnih stvari, garantujemo Vam našim znanjem i iskustvom da ćemo iste bezbedno dopremiti na adresu koju nam zadate.

Sa našim kombi vozilima možemo neograničeno da se krećemo svuda po gradu, ne osvrćući se pri tom na zabrane koje važe za kamionski prevoz. Na osnovu ove pogodnosti prevoz kombijem je moguć u svako doba dana ili noći, po kiši, snegu, ledu i što je najbitnije u kratkom vremenskom periodu. Naime, u našem je interesu je da opravdamo Vaše poverenje realizujući Vaše zahteve na visokom nivou.

Ukoliko se odlučite za selidbu, prevoz važnih ili nepotrebnih stvari, odvoz na deponiju ili Vam iz bilo kog drugog razloga zatreba kombi prevoz Beograd, mi smo tu da Vam u svakom trenutku izađemo u susret i ponudimo najpovoljnije uslove.