Skladištenje

Skladištenje nameštaja predstavlja jednu od veoma učestalih opcija, koju biraju naši klijenti. Njena potražnja proistekla je iz potrebe da usled napuštanja jednog objekta i useljenja u drugi, veoma često imate potrebu da privremeno sav nameštaj i stvari koje posedujete sklonite na par dana, kako bi se u najvećem broju slučajeva posvetili čišćenju novog objekta. Upravo iz tog razloga, naša firma joj posvećuje posebnu pažnju, Posedujemo veliko skladište koje je maksimalno obezbeđeno, tako da se sigurnost Vaših stvari koje se nalaze u istom ni jednog trenutka ne dovodi u pitanje.

U slučaju da renovirate Vaš stambeni ili poslovni prostor, a jednostavno nemate na raspolaganju adekvatan prostor za skladištenje Vaših stvari, mi Vam nudimo tu mogućnost po najpovoljnijim cenama u gradu. Posao kao što je renoviranje stana, kancelarije ili radionice, zahteva vremene i pre svega slobodan prostor kako bi izvođenje pomenutog posla bilo izvodljivo. Čist i suv prostor koji možemo da Vam obezbedimo kao skladište predstavlja Vaš najbolji izbor. Naš skladišni prostor možete iskoristiti na koliki god vremenski period želite.

Skladištenje Vaših stvari u našoj režiji je najbezbednija opcija za iste koju možete da odaberete. Naime, sve Vaše stvari ćemo pre skladištenja detaljno zaštititi i popisati, kako ne bi došlo do oštećenja ili gubljenja istih. Takođe, potpisaćemo sa Vama i ugovor o skladištenju, čime se obavezujemo da za Vas iste držimo na sigurnom koliko god da Vam je potrebno. Nakon ovog sledi prenos do skladišta, gde se posebno vodi računa o tome da sve Vaše stvar budu uredno složene bilo da se radi o komadnom nameštaju ili artiklima u kutijama.

Ističemo, da Vi kao vlasnici stvari, u svakom trenutku imate pristup svojim stvarima koje se nalaze u našem skladištu. Samim tim ako Vam bilo koji deo nameštaja ili pokućanstva zatreba u toku skladištenja, moći ćete neometano da ga preuzmete iz našeg skladišta. Ova mogućnost jeste naš način da Vam olakšamo selidbu ili renoviranje stambenog ili poslovnog prostora, čuvajući Vaše stvari od potencijalnih oštećenja.

Budući da raspolažemo sa velikim skladišnim prostorom, predstavljamo najbolji izbor jednako za veće firme i pojedince, kojima smo spremni da ponudimo najpristupačnije uslove skladištenja i maksimalnu bezbednost za stvari koje su nam poverene na čuvanje. Ako je u pitanju duži vremenski period za koji Vam je potrebno skladištenje stvari, spremni smo da Vam ponudimo popust na našu uslugu. Tako na primeru, nakon šest meseci skladištenja u našem prostoru, odobravamo Vam popust od 20% za svaki naredni mesec. Koristeći ovu pogodnost moći ćete nesmetano da se posvetite sređivanju Vašeg stambenog ili poslovnog objekta, bez razmišljanja o bezbednosti Vaših stvari.

Tokom godina našeg rada sarađivali smo sa velikim brojem firmi na našem tržištu, obezbeđujući im uslugu selidbe i skladištenja stvari, po njihovoj želji. Nezavisno od toga da li je reč o renoviranju prostora ili selidbi firme u sasvim novi poslovni prostor, bili smo angažovani od strane vlasnika na poslovima selidbe kompletnog kancelarijskog nameštaja, mašina i opreme, kao i skladištenja iste u obezbeđenom skladišnom prostoru. Samim tim, svojim uslugama doprineli smo efikasnosti u pogledu sređivanja poslovnih objekata s jedne strane i zaštiti vrednog kancelarijskog nameštaja i računarske opreme od eventualnih oštećenja ili krađe u toku radova.

Kada je reč o kancelarijskom nameštaju, pre skladištenja, vrši se popis stvari i odgovarajuća zaštita istih, kako i nakon dugog boravka u skladištu njegova funkcionalnost ne bi bila narušena. Ovom prilikom koriste se puc puc i streč folije, koje štite od oštećenja i prašine kompletan eneterijer jedne poslovne kancelarije. Naime, naš cilj je da Vam nameštaj koji ste nam poverili pri isteku skladištenog roka isporučimo u njegovom prvobitnom stanju, na obostrano zadovoljstvo.

Smatrajte da je u našem skladištu Vaš nameštaj bezbedan kao da je u Vašem domu ili kancelariji. Kao profesionalci u poslu koji obavljamo, brinemo o Vašim stvarima i pod 24-časovnim nadzorom, ništa ne prepuštamo slučaju. Obezbeđene na najbolji mogući način jednako od drugih ljudi, kiše, vlage, prašine i drugih faktora koji mogu na naruše izgled i funkcionalnost njih samih, Vaše stvari se nalaze u najboljim rukama.

Usluge

Selidbe Beograd

Međunarodne selidbe

Ostale usluge

Besplatna procena selidbe

Your browser does not support JavaScript!. Please enable javascript in your browser in order to get form work properly.

Besplatna procena i osiguranje.