Neizostavan deo svake selidbe i prevoza stvari jeste pakovanje istih. Dug, komplikovan i naizgled naporan posao naročito ako se radi o selidbama većeg obima, kao što su selidbe stanova, kuća ili kancelarija, neophodno je odraditi sa strpljenjem, kako stvari koje se sele ne bi bile oštećene ili izgubljene. Kada se samo setite koliko imate dragih stvari, garderobe, posuđa u kuhinji, knjiga i drugih važnih sitnica koje je potrebno spakovati, gotovo da Vam dođe da odustanete od selidbe.

Naime, pakovanje predstavlja veoma bitan segment selidbi, jer ukoliko se stvari namenjene za prevoz dobro zaštite i upakuju, šanse su 90% da iste neće pretrpeti nikakva značajnija oštećenja u toku transporta. Previše stvari za pakovanje a veoma često malo vremena za obavljanje ovog posla, čine samu selidbu komplikovanom i iscrpljujućom za pojedinca, koji je u najvećem broju slučajeva ograničen vremenom.

Agencija za selidbe Beo Selidbe već dugo se bavi ovim poslom i poseduje profesionalan tim koji je posebno obučen za pakovanje stvari namenjenih za selidbu, kao i zaštitu nameštaja, što će Vam u mnogome olakšati selidbu koju ste planirali. Adekvatno pakovanje jednako sitnijih i krupnijih stvari, komoda, vitrina, regala, američkih plakara, polica, kreteva na sprat, kancelarijskog nameštaja i druge robe, učiniće da iste doprinesu lakšem utovaru i istovaru u transportno vozilo – kombi ili kamion, jednostavnijem prevozu i na kraju lakšem raspakivanju na novoj lokaciji.

Ukoliko se odlučite da nam ukažete poverenje i prepustite nam ovaj mukotrpan i naporan posao, posetićemo Vas uoči selidbe i posvetiti se pažljivom pakovanju Vašeg pokućanstva. U skladu sa Vašim instrukcijama sve stvari će biti odlagane u odgovarajućim kutijama, koje će biti obeležene, kako biste prilikom raspakivanja istih na novoj adresi znali gde Vam se šta nalazi. Isto tako na pomenutim kutijama može biti istaknuto iz koje prostorije u stanu su zapakovani predmeti, sve u cilju kako biste se naknadno vi lakše snašli.

Uz našu kompletnu uslugu pakovanja i pripreme bilo da se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, nećete više sa negodovanjem gledati na mogućnost selidbe. Tokom procesa pakovanja Vašeg pokućanstva uvažićemo sve Vaše predloge i instrukcije, sa željom da posao selidbe protekne glatko i bez većih poteškoće prvenstveno za Vas. Pomenutom poslu pakovanja pristupamo u skladu sa najvišim standardima, poštujući sve dogovore sa Vama i odnoseći se prema Vašim stvarima sa najvećim poštovanjem. Naime, naša misija je da svojim radom opravdamo poverenje koje ste nam ukazali i maksimalno Vam olakšamo planiranu selidbu.

Usluge pakovanja i selidbe nudimo Vam na teritoriji Beograda, širom Srbije i na međunarodnom nivou. Mogućnost zakazivanja pakovanja i pripreme za selidbu u bilo koje doba dana koje Vama odgovara, čini nas Vašim najboljim izborom. Efikasnost, ažurnost, fleksibilnost i spremnost da Vam u svakom trenutku izađemo u susret, omogućili su nam da stvorimo prepoznatljivo ime na području naše zemlje i u regionu, kada je postupak pakovanja i selidbe najrazličitijih stvari i robe u pitanju.

Ukoliko se na primer radi o lomljivim stvarima, poput onih koje se nalaze u kuhinji, staklenih posuda, keramike ili porcelana, iskoristićemo petoslojne kutije u kombinaciji sa pak papirom, čime će zaštita istih biti podignuta na najviši nivo. Korišćenje kvalitetnog materijala za pakovanje i zaštitu Vaših dragocenosti čini nas Vašim pouzdanim partnerom prilikom selidbe. Takođe obučeni smo i za pakovanje antikviteta i drugih osetljivih stvari koje iziskuju posebnu pažnju, stoga ne morate da brinete da će Vaše dragocenosti biti u bilo kom smislu oštećene za vreme transporta.

Sa druge strane ako su u pitanju odela i uopšte odeća koja se ne bi trebala gužvati, koristimo garderobne kutije sa ofingerima, što znači da će Vaše stvari nakon selidbe ostati čiste i neizgužvane. Ističemo da domen našeg rada obuhavata i pakovanje specijalnih tereta kao što su sefovi, bankomati, klaviri i kase, za šta posedujemo i odgovarajuću opremu. Profesionalno, pouzdano i visoko kvalifikovano osoblje naše agencije obezbediće Vam najviši vid kvalitetne usluge pakovanja svih Vama važnih stvari namenjenih za selidbu i transport.