Selidbe firmi predstavljaju drugu po obimu kategoriju kojom se bavi naša agencija Beo Selidbe. Dugogodišnje iskustvo na ovom polju, učinilo je da steknemo poverenje velikog broja naših klijenata, vlasnika preduzeća, firmi, lokala i ugostiteljskih objekata. Osluškujući pažljivo Vaše potrebe, naš rad bazirali smo na efikasnosti, pouzdanosti i kvalitetnom obavljanju posla. Cilj nam je da opravdamo svojom ažurnošću poverenje koje ste nam poklonili i učinimo da selidba Vaše firme bude brza i jednostavna.

Selidba poslovnog prostora, ponekad zaista može da bude naporna i stresna. Prilikom iste mogu se javiti brojni problemi i poteškoće, koje od osoba koje vrše selidbu zahtevaju snalažljivost i brzu reakciju kako bi posao na kraju ipak bio uspešno završen. Takođe veoma je bitno dobro poznavanje grada, odnosno lokacije utovara i istovara materijala za selidbu, kako bi se izbegla gužva u saobraćaju i problemi prilikom parkiranja koji posebno predstavljaju izazov u urbanijim delovima Beograda.

Organizacija selidbe

Poput selidbi stanova i selidbe firmi zahtevaju dobru organizaciju, odnosno planski način rada, prilikom čega će se maksimalno poštovati dogovoreni vremenski rokovi sa klijentom. „Vreme je novac“, a mi smo svesni činjenice da želite što je moguće brže da obavite neophodnu selidbu Vašeg poslovnog objekta, kako posao kojim se bavite ne bi trpeo posledice. Naša misija je da otklonimo potencijalni stres i nezadovoljstvo koje se može javiti u Vama kada planirate selidbu Vaše firme.

Express selidbe

Ako ste odlučili da preselite poslovni prostor a pri tom ste ograničeni sa vremenom, naša agencija Beo Selidbe Vam nudi mogućnost express selidbe u najkraćem mogućem roku. Kao primer ove vrste selidbe izdvajamo selidbu poslovnog centra „Vila Jelena“, prilikom čega je bilo angažovano dvadeset naših iskusnih radnika, koji su kompletnu selidbu završili u toku jednog vikenda na obostrano zadovoljstvo. Ažurnost, snalažljivost, dobra komunikacija među radnicima i jasno zacrtani ciljevi omogućili su nam da naizgled komplikovan zadatak obavimo bez većih poteškoća. Timski rad predstavlja ključ našeg uspeha i razlog zašto delujemo kao jedan.

Višegodišnje iskustvo i profesionalni radnici su naša garancija kvaliteta

U sklopu naše usluge prilikom selidbe firmi nudimo Vam i dodatnu mogućnost pakovanja, oblaganja, zaštite, demontaže i montaže nameštaja i enterijera. Ukoliko nemate dovoljno vremena ili jednostavno ne želite da se zamarate ovim poslovima, tim naših profesionalnih radnika Vam stoji na raspolaganju i spreman je da poštujući Vaše želje, sve komade nameštaja iz Vaše firme bezbedno prenese na željenu lokaciju. Obezbedićemo Vam visoko kvalitetnu uslugu koja obuhvata sve segmente selidbe jedne firme, po najpovoljnijim cenama u gradu. Stolovi, stolice, fotelje, ormari, dokumentacija, računari i drugi prateći nameštaj Vaše kancelarije biće sigurno transportovan do Vašeg novog poslovnog prostora.

Profesionalno pakovanje i zaštita nameštaja, odlaganje i utovar u kamion ili kombi vozilo u zavisnosti od količine stvari, siguran transport, istovar i raspakivanje stvari, ažurnost i ozbiljnost pri radu, predstavljaju naš način da Vam omogućimo da uštedite vreme i novac, prepuštajući profesionalcima selidbu Vaše firme. Na Vama je da nam predočite Vaše želje i zahteve, a na nama je da iste ispunimo u potpunosti. Komplikovan posao kao što je selidba kancelarije ili firme može biti uspešan ukoliko na istom rade ljudi sa iskustvom. Bilo da posedujete osetljive mašine, aparate, računare ili nameštaj velikog gabarita, biće nam zadovoljstvo da izvršimo selidbu Vaše firme u najkraćem mogućem roku.

Kao lideri u ovoj oblasti, pristupamo ozbiljno svakom poslu koji ste nam poverili, spremni da u bilo koje doba dana ili noći, odgovorimo na Vaš poziv, izađemo Vam u susret i omogućimo Vam selidbu firme na očekivanom nivou. Uz besplatnu procenu cene selidbe i adekvatne savete koje Vam naš tim može ponuditi, preseljenje Vašeg poslovnog objekta ili kancelarije biće lako i efikasno.

Ukoliko se opredelite za usluge selidbe Vaše firme putem naše agencije Beo Selidbe, posao kojim se bavite biće na veoma kratko vreme prekinut i vrlo brzo ponovno uspostavljen zahvaljujući efikasnom radu našeg tima. Pobrinućemo se da sva dokumentacija koju prevozimo za Vas bude uredno i pregledno spakovana, kako bi bila spremna za ponovno korišćenje, kao i da ne bi došlo do eventualnog gubljenja ili oštećenja iste. Uz našu pomoć znaćete u svakom trenutku gde se nalaze Vaši važni papiri, jer će sve kutije sa dokumentima biti obeležene po Vašim instrukcijama.

Selidbe firmi vršimo na teritoriji opština – Zemun, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Čukarica, Stari Grad, Savski venac, Voždovac, Vračar, Zvezdara, Barajevo, Grocka, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac, Sopot i Surčin. Kao i do svih većih gradova Srbije – Novi Sad, Subotica, Niš, Kragujevac, Užice, Šabac, Čačak, Zrenjanin, Kikinda, Sombor, Vršac, Ruma, Inđija ali i u inostranstvu.