Selidbe za Norvešku

Norveška predstavlja jednu od najuređenijih zemalja u Evropi. Njen izuzetno visok standard i uređen socijalni sistem, stavljaju je na listu najpoželjnijih zemalja za život. Budući da se nalazi među najbogatijim državama na svetu, razumljivo je što se sve veći broj mladih ljudi opredeljuje za preseljenje upravo u Norvešku. Vođeni mišlju da će u istoj lakše i brže doći do zaposlenja i pri tom završiti započete studije, mladi iz svih delova sveta, a naročito iz Srbije, apliciraju za radnu ili boravišnu vizu.

Oslo kao glavni a ujedno i najskuplji grad u Norveškoj, ne predstavlja prevelik izazov norevžanima jer isti imaju dobre plate i siguran posao, koji im država obezbeđuje. Upravo toj sigurnosti nadaju se svi oni koji se opredeljuju za selidbu u Norvešku. Pri ovoj ni malo jednostavnoj odluci, koja sa sobom povlači dosta angažovanja, stoje vam na raspolaganju usluge agencije Beo Selidbe.

Ukoliko ste odlučili da započnete nov život u Norveškoj i pri tom ne želite da se odreknete vama dragih stvari, mi smo tu da vam omogućimo transport istih na željenu adresu. Na usluzi smo vam 24h dnevno, 7 dana u nedelji, tokom čitave godine. Misija kojoj težimo je da Vas maksimalno rasteretimo kada je selidba u Norvešku u pitanju, omogućavajući Vam da se posvetite drugim važnim stavkama, kao što je na primer traženje posla.

Zahvaljujući pametnim potezima vlade u Norveškoj, o tome kako na najbolji način eksploatisati njene prirodne resurse, ekonomija u Norveškoj konstantno napreduje i omogućava svojim građanima da žive iznad proseka. Ovakav sistem uređenja i politike, ne samo da im je osigurao budućnost već ih je učinio gotovo nedostižnim većini zemalja sveta. Norveška je naime najpoznatija po svojim naftnim resursima, zalihama ribe i hidroenergiji koja je glavni izvor njenih prihoda.

Za razliku od većeg broja evropskih zemalja, norveški sistem zapošljavanja nije zatvorenog tipa, što znači da su vrata otvorena za strance koji žele da žive i rade u njoj. Za svaku pohvalu je činjenica što se radnici iz drugih zemalja tretiraju na isti način kao i norvežani, što znači da Vam se pruža prilika da pokažete koliko vredite. Takođe morate znati da Norveška insistira na tome da se uključite kao stranci u njen društveni život, odnosno da naučite jezik i da možete da se snađete u svakodnevnim situacijama.

Agencija Beo Selidbe nastoji da Vam se nađe pri ruci kada je selidba u Norvešku u pitanju, nudeći vam dve mogućnosti kada je preseljenje u pitanju. Možete odabrati varijantu „ključ u ruke“ ili pak „od vrata do vrata“. Prva opcija podrazumeva Vaše minimalno angažovanje prilikom čega mi obavljamo najveći deo posla, a vi samo treba da budete na novoj lokaciji kako bismo vam predali ključ od vašeg novog stana, u kom su uredno smeštene sve Vaše stvari iz Srbije.

Druga varijanta se odnosi na pakovanje i zaštitu stvari koju vi obavljate sami, dok je naš deo posla okrenut ka utovaru, transportu i istovaru na Vama željenu adresu. Za koju god opciju da se opredelite budite uvereni da ćemo maksimalno ispištovati sve dogovorene stavke i rokove po pitanju preseljenja.

Domen našeg rada, kada je selidba u Norvešku u pitanju obuhvata:

  • selidbe stanova i kuća
  • selidbe poslovnih prostora
  • prevoz kućnih ljubimaca
  • prevoz specijalnih tereta
  • prevoz antkiviteta

Prilikom svog rada oslanjamo se na naš stručni tim iza kog je dugogodišnje iskustvo u praksi i veliki broj uspešno obavljenih selidbi na teritoriji Norveške, bilo da se radi o većim ili manjim gradovima. Posedujemo savremeno opremljene kamione i kombi vozila za efikasan, brz i siguran transport Vaših stvari. Takođe umesto Vas ćemo prikupiti svu dokumentaciju neophodnu za uspešan transport i carinjenje robe. Naš tim je spreman i da obavi selidbu svih Vaših stvari iz Norveške ka Srbiji.