Selidbe stambenih prostora

Selidbe stambenih prostora, selidbe Beograd

Selidbe stanova cine najveci deo naseg posla stoga nasa agencija moze da se pohvali bogatim iskustvom koje predstavlja nasu licnu kartu.

Nas tim profesionalnih radnika ce pre svega zastiti Vas namestaj puc puc i strec folijom, ukoliko je neophodno odraditi demontazu krupnih komada namestaja a nasi pakeri sve to spakovati u kamion sa najvecom mogucom paznjom tako da Vase stvari stignu na ciljnu adresu bez ikakvih ostecenja.

Prilikom dolaska na istovarno mesto tim za utovar i istovar ce unositi namestaj u Vas novi prostor i rasporedjivati ga po Vasoj zelji, a za to vreme ce drugi tim montirati komade namestaja koji su zbog transporta i prenosa prethodno bili demontirani.

Selidbe poslovnog prostora

Selidbe poslovnog prostora, Beo selidbe Beograd

Ako selite poslovni prostor a ograniceni ste sa vremenom, nasa agencija Vam nudi mogucnost expres selidbe u najkracem mogucem roku, gde kao primer izdvajamo selidbu poslovnog centra "Vila Jelena" na kojoj je bilo angazovano dvadeset nasih radnika a posao zavrsen u toku jednog vikenda uz obostrano zadovoljstvo obavljenim poslom.

U sklopu nase usluge nudimo Vam i mogucnost pakovanja, zastite namestaja i demontazu i montazu koju bi Vam profesionalno odradio nas tim radnika ukoliko ne zelite da se zamarate ovim poslovima.
Na Vama je da nam predocite vase zelje i zahteve a na nama da iste ispunimo u potpunosti.

Međunarnodne selidbe

Međunarodne selidbe, usluge Beo selidbe

Pariz, Njujork, London ili bilo koji drugi grad ili mesto u koje se selite sa nama ce biti blize i mi cemo Vam omoguciti da Vase stvari tamo stignu brzo i bezbedno.

Takodje, ako zelite da transportujete samo odredjene komade namestaja nasa agencija Vam pruza i tu uslugu.

Uspešno organizujemo selidbe u zemlje Evrope:

- selidbe Nemačka Srbija
- selidbe Holandija
- selidbe Svajcarska
- selidbe Norveska
- selidbe Austrija

Za sve naše radnike organizujemo i selidbe iz inostranstva za Srbiju

Pakovanje

Pakovanje, usluge Beo selidbe

Pakovanje je veoma bitan segment selidbi, jer ako se stvari dobro spakuju i zastite to je vec 90% sigurnosti da nece pretrpeti nikakva ostecenja.

Nas tim je posebno obucen za pakovanje pokucstva i zastitu namestaja i ako se odlucite da nama poverite ovaj mukotrpan i naporan posao mi cemo doci pre selidbe i pazljivo spakovati vase pokucstvo u odgovarajuce kutije zavisno od stvari koje se pakuju.

Na primer, za lomljive stvari kao sto su stvari iz kuhinje koristimo petoslojne kutije u kombinaciji sa pak papirom, a ako su u pitanju odela i uopste odeca koja se ne bi smela guzvati koristimo garderobne kutije sa ofingerima tako da nakon selidbe vase stvari ostaju ciste i neizguzvane. opširnije ....

Demontaža i montaža

Demontaža i montaža nameštaja, usluge Beo selidbe

Ako Vas brinu krupni delovi namestaja kao sto su plakari, regali, kuhinje, francuski lezajevi i slicni, koji fizicki ne mogu u jednom komadu izaci iz vaseg stana imamo resenje i za to. Nasa ekipa je osposobljena za brzu i efikasnu demontazu i ponovnu montazu namestaja svake vrste tako da cemo i ovaj problem lako prevazici.

Zaštita nameštaja

Zaštita nameštaja, usluge Beo selidbe

Kada je u pitanju lomljiv i osetljiv namestaj kao sto su staklene vitrine, kozne garniture i slicno, nudimo vam materijale za zastitu u vidu strec i puc puc folije i pak kartona. U nasoj galeriji selidbe mozete videti kako to izgleda na primeru jedne stilske vitrine.