Međunarnodne selidbe

Beo selidbe, usluge međunarodne selidbe

Pariz, Njujork, London ili bilo koji drugi grad ili mesto u koje se selite sa nama ce biti blize i mi cemo Vam omoguciti da Vase stvari tamo stignu brzo i bezbedno. Naša agencija za selidbe sem organizacije selidbe u Srbiji poznata je i po dobroj organizaciji selidbe inostranstvo odnosno medjunarodne selidbe. Bez obzira da li je u pitanju selidba iz inostranstva ka Srbiji ili iz Srbije ka inostranstvu, privremeni rad ili trajno iseljenje. stojimo vam na raspolaganju. Za razliku od selidbe u Beogradu gde se stvari prenose iz jednog dela grada u drugi, međunarodne selidbe zahtevaju ispravna vozila i vozače koji treba vaše stvari da otpreme hiljadama kilometara daleko. Za selidbe u inostranstvo treba imati tehnički ispravna vozila, potrebno je poznavanje carinskih propisa i sređivanje neophodne dokumentacije prilikom prelaska granice. Zato naša agencija pruža kompletnu uslugu selidbe po sistemu ključ u ruke sa sređivanjem sve neophodne prateće dokumentacije. Zavisno od zemlje do zemlje manje više propisi su slični, ali najbolje je da sve oko međunarodne selidbe prepustite profesionalcima.

Takodje, ako zelite da transportujete samo odredjene komade namestaja iz inostranstva nasa agencija Vam pruza i tu uslugu. Vase stvari ce pre selidbe biti zasticene puc puc i strec folijom kao i pak kartonima od strane nasih profesionalnih pakera, a krupne delove namestaja cemo po potrebi demontirati, zastititi sve delove i na kraju svaki komad namestaja citko obeleziti.

Ne zaboravite na pogodnost da osim prevoza stvari Vam nudimo i sredjivanje kompletne carinske dokumentacije kao i osiguranje robe u toku selidbe. U zavisnosti od zemlje u koju ili iz koje se selite možete pogledati detalje na stranicama za selidbe iz različitih zemalja.

Najčešće su to selidbe Holandija, Selidbe Nemačka, selidbe Svajcarska, selidbe Austrija, selidbe Norveska